Gemaal Kikkerpolder

In Leiden bouwt Schouls het gemaal Kikkerpolder. Dit gemaal vervangt het gemaal Groene Maredijk wat nu nog in beheer is bij de gemeente Leiden en niet voldoet aan de standaard van Hoogheemraadschap Rijnland.

Deel dit project:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
  • Specialismen ingezet

Meer informatie?

15/03/2024

Pompput Kikkerpolder is ingehesen

Afgelopen week is de prefab betonnen instroomput op locatie ingehesen. Deze betonnen put is in onze betonhal geproduceerd en met eigen transport naar locatie vervoerd.

De put is gelijktijdig geproduceerd met de instroomput van Gemaal Hooipolder welke in opdracht van Hoogheemraadschap van Delfland wordt gemaakt. Deze put wordt volgende week met eigen transport naar Den Hoorn vervoerd en ingehesen.

01/03/2024

Start gemaal Kikkerpolder

Schouls is afgelopen maand gestart met de nieuwbouw van gemaal Kikkerpolder in Leiden. Het ontwerp en uitvoering wordt door Schouls grotendeels in eigen beheer uitgevoerd binnen een UAV-GC -contract.

Dit gemaal is het 2e gemaal wat in uitvoering is binnen de Raamovereenkomst Poldergemalen van het Hoogheemraadschap van Rijnland (SIGT). Binnen deze raamovereenkomst gaan wij samen met Hoogheemraadschap van Rijnland en met 4 collega aannemers binnen 4 jaar 80 poldergemalen aanpakken. Hierbij staat de samenwerking met elkaar en het vertrouwen in elkaar centraal.

Misschien ook interessant

Andere projecten