Schouls B.V.

Al bijna 100 jaar ervaring in de GWW

Schouls: integrale partner voor projecten in beton-, wegen- en waterbouw

Schouls B.V. is een veelzijdige aannemer in de beton-, wegen- en waterbouw, gevestigd in Koudekerk aan den Rijn. Met bijna 100 jaar ervaring in de sector – kan Schouls elk type project moeiteloos aan.

Schouls ontwerpt, inspecteert, renoveert, (re)construeert en bouwt onder andere bruggen, kademuren, gemalen en stuwen voor gemeente, provincie, vastgoed, waterschap of het rijk. Met een praktijkgerichte aanpak heeft Schouls alles in huis om de opdrachtgever in het hele werkproces van dienst zijn. Van ontwerpfase tot ingebruikname van een object: Schouls wil integraal ontzorgen van A tot Z.

Het in de jaren ’30 opgerichte familiebedrijf telt vandaag de dag meer dan 50 enthousiaste specialisten in advisering, projectleiding, werkvoorbereiding, uitvoering en techniek. De afdelingen en ploegen werken dagelijks aan projecten in wijde omtrek van de Randstad.

Maatschappelijk Verantwoorden Ondernemen: een vanzelfsprekende opgave

Wij denken vanuit de toekomst. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom voor ons in elk project vanzelfsprekende realiteit. Wij gaan voor de duurzame oplossing als dat enigszins mogelijk is. We beperken onze footprint en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. We hergebruiken materialen of geven grondstoffen een nieuwe bestemming. En we gaan als goed werkgever met onze mensen om. Zo willen wij bouwen aan de toekomst.

Meer over Schouls B.V.

Neem contact op!

Meer weten over Schouls of onze dienstverlening? Bel of mail ons!