Team

Professioneel vakmanschap in een goede sfeer

Wij staan dagelijks voor elkaar klaar

Ons in de jaren ’30 opgerichte familiebedrijf bestaat uit zo’n 50 enthousiaste vakmensen in advisering, projectleiding, werkvoorbereiding, uitvoering en techniek. Wij staan dagelijks voor elkaar klaar om elk project tot een goed resultaat te brengen. Een goede sfeer en lange termijn contacten zijn voor ons enorm van belang. Dat zie je ook terug in onze afdelingen.

Onze afdelingen

We hebben ons team verdeeld in een aantal afdelingen:

Helemaal aan het begin van ons werkproces staat de projectverwerving & calculatie. Deze afdeling zorgt voor het uitrekenen van uitvragen en het inschrijven op aanbestedingen. Is een project opdracht? Dan gaat werkvoorbereiding aan de slag. Zij verzorgen ontwerp, engineering en andere voorbereidende zaken. Altijd in nauw contact met de klant. Daarnaast gaat in deze fase ook de werkplaats aan het werk, om materialen in onze eigen nieuwe werkplaatsen te maken. Alles voorbereid? De projectleiding zorgt er dan voor dat het werk buiten op rolletjes verloopt. Maar het échte werk wordt gedaan door onze buitendienst. In ploegen gaan onze timmermannen, grondwerkers en voormannen aan de slag.

Rondom onze projecten zijn ook de ondersteunende diensten als administratie, KAM en HR natuurlijk erg belangrijk. Onze tweekoppige directie zorgt voor de dagelijkse aansturing van alle afdelingen.

Nieuw kantoor

Met de verhuizing naar ons nieuwe kantoor in Koudekerk aan de Rijn kunnen medewerkers optimaal profiteren van de extra werkruimte. Er is in het nieuwe pand een grote overdekte loods, zodat het werk in de werkplaats geen hinder ondervindt van weersomstandigheden. De opslag is ook vergroot.
Hadden we in het oude pand afzonderlijke kantines voor werkplaats en binnendienst, nu is er één gezamenlijke kantine. Dit zorgt voor meer verbinding tussen onze afdelingen. De binnendienst-afdelingen zitten in een open kantoortuin en hebben optimale vergadermogelijkheden. Dit bevordert transparantie en communicatie.

Het pand is duurzaam gebouwd volgens de BENG-normen en energieneutraal dankzij de vele zonnepanelen. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.

Sociaal ondernemen

Bij Schouls staat goed omgaan met personeel hoog in het vaandel. Wij bieden daarom ook kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zijn een erkend leerbedrijf waar jongeren en ouderen ons prachtige vak kunnen leren.

Lees meer over Sociaal Ondernemen.

Neem contact op

Meer weten over Schouls? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Meer weten over Schouls of onze dienstverlening? Bel of mail ons!

Meet the teams!

Afdelingen

Directie

Buitendienst

Werkplaats