Overkluizing A12 Utrechtsebaan

Gebr. Schouls werkt in opdracht van de Gemeente Den Haag aan een overkapping waarmee de Koekamp en het Haagse Bos beter verbonden worden. Ondanks lastige tijden werken wij door. De maatregelen van het RIVM, waaronder het handhaven van 1,5 meter afstand, maken bepaalde werkzaamheden moeilijker. Hierdoor zijn wij langer bezig dan eerder gedacht.

Maar het einde is in zicht. Begin juli leveren wij de overkapping op en zijn alle wegen weer volledig opengesteld.

Openstelling Boslaan Haagse Boszijde (week 25, 26)

Eind deze week (week 25) zijn de werkzaamheden aan de Boslaan aan de kant van het Haags Bos gereed, volgende week maandag (week 26) stellen wij de Boslaan aan de kant van het Haagse Bos weer open voor al het verkeer. Ook de centrumingang van het Haagse Bos en het nieuwe fiets- en wandelpad langs de Boslaan gaan dan open.

Laatste fase: Boslaan Koekampzijde en fietspaden (week 26, 27)

Volgende week (week 26) starten wij aan de laatste fase: Wij maken de rijbaan van de Boslaan aan de kant van de Koekamp gereed en naast de Malietoren asfalteren wij het fietspad van de Boslaan Koekampzijde. Wij nemen ook direct het fietspad mee aan de voorkant van de Malietoren. Tijdens deze werkzaamheden worden de fietsers omgeleid achter de Malietoren langs.

Wij verwachten dat de laatste fase 2 weken duurt. Daarna stellen wij ook de Boslaan aan de kant van de Koekamp en alle fietspaden open.

Bomen en planten in eerstvolgende plantseizoen (november 2020)

Door de uitloop van werkzaamheden is het plantseizoen nu voorbij en kunnen wij geen bomen en beplanting (terug)planten. Daarom komen wij in november 2020 enkele weken terug om de bomen en beplanting te planten op en rond de overkapping. Het inzaaien van gras doen wij nu al.

Wij informeren u op verschillende manieren

Wilt u op de hoogte gehouden worden, dan wijzen wij u graag op onze Omgevingsapp (via onderstaande QR-codes). U kunt ook direct contact opnemen via 06-13944477 of m.wiercx@dutchpi.com.

Ten slotte willen wij u hartelijk danken voor uw geduld tijdens de werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Max Wiercx

Omgevingsmanager Gebr. Schouls

Deel dit project:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Meer informatie?

Misschien ook interessant

Andere projecten