Werkvoorbereider Bram

Bram Wakker geniet dagelijks van het nieuwe kantoor van Schouls. “Het nieuwe pand bevalt heel goed”, vertelt de werkvoorbereider. “Door de open transparante opzet van het kantoor en de gezamenlijke kantine met de werkplaats zijn de lijntjes heel kort!”

Bram trad bijna 3 jaar geleden bij Schouls in dienst, na het afronden van zijn opleidingen Civiele Techniek (MBO en HBO). “Ik heb in mijn studietijd al wel vakantiewerk gedaan bij Schouls, en ben dus blijven plakken.”

Bij alle type projecten die Schouls doet, is Bram betrokken. “Ik werk samen met de projectleider aan onder andere gemalen, bruggen en stuwen. Als werkvoorbereider pakt je dan alles op dat bij een project komt kijken vanaf het moment dat we het hebben aangenomen. Doordat je aan meerdere projecten tegelijk werkt, is het werk heel erg afwisselend. Ik heb bijvoorbeeld contact met de klant, breng voorbereidende bezoeken op locatie, regel de inkoop van materialen of schrijf plannen. Daarnaast maak ik ook tekeningen in AutoCAD. Dat vindt ik echt mooi werk!”

De korte lijntjes en de goede sfeer zijn de kracht van Schouls, vindt Bram. “Er is zo gemakkelijk contact te leggen met de calculatie en projectleiders, maar ook met de uitvoering buiten en met de werkplaats is het snel schakelen. We werken echt samen, en dat merken onze opdrachtgevers ook. De sfeer is heel goed, waardoor hard werken vanzelf gaat. En het is erg gezellig: we houden ervan om een lolletje met elkaar te maken!”

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
Print