Timmerman Jasper

Vanwege de coronacrisis ging Jasper Maula (31) nadenken over zijn toekomst. “Ik werkte in de horeca, maar moest zorgen voor stabiliteit om voor mijn gezinnetje te kunnen zorgen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar werk in een andere sector. Ik wilde lekker met mijn handen werken. Dat doe ik nu elke dag, als timmerman bij Schouls!”

Persoonlijke aandacht is voor Jasper erg belangrijk. “Een groot bedrijf past niet bij mij. Daar ben je al snel een nummer. Daarom is Schouls voor mij ideaal. Een bedrijf dat echt mooie groot projecten doet, maar wel in een intieme, kleinschalige sfeer. Iedereen kent elkaar hier en er is heel prettig en laagdrempelig contact met elkaar. Via Civilion in Den Bosch ben ik hier terecht gekomen. Daar heb ik tot op heden nog geen spijt van!”

Jasper werkt vaak langer op hetzelfde project, maar ervaart dat geen dag hetzelfde is. “Dagelijks heb je te maken met nieuwe dingen, andere uitdagingen en diverse werkzaamheden. De ene keer ben je bezig met een betonnen brug bouwen, het andere moment een stalen kademuur met metselwerk. Nu werken we bijvoorbeeld aan een damwand vervangen in de haven van Wassenaar met een ploegje van vijf à zes man. Gezellig!”

Momenteel volgt Jasper de opleiding tot uitvoerder bij Civilion, waarbij Schouls zijn leerbedrijf is. “Het bevalt mij goed in deze sector, en ik wil graag doorleren om ook in de toekomst steeds meer van waarde te zijn voor Schouls!”

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
Print