Opening nieuwe bedrijfsvestiging

Op vrijdag 31 maart heeft Relus Breeuwsma, wethouder van de gemeente Alphen aan den Rijn, de nieuwe bedrijfsvestiging van Schouls B.V. in Koudekerk aan den Rijn officieel geopend. Een grote groep relaties, leveranciers en ketenpartners van Schouls was aanwezig om dit heugelijke feit samen met het personeel te vieren.

Schouls – voorheen gevestigd in Leiden – is enkele maanden geleden al verhuisd naar Koudekerk aan den Rijn. Vanuit het moderne en duurzame kantoorpand met grote werkplaats en opslag, dat gebouwd is volgens de BENG-norm, kan Schouls de volgende stap zetten voor de vele opdrachtgevers in beton-, wegen- en waterbouw.

In zijn toespraak bij de opening ging directeur Gerard Tuin dieper in op deze nieuwe stap. “Vandaag is belangrijk, maar morgen en overmorgen zijn veel belangrijker”, aldus Gerard. “Daarom kijken we ook verder en zijn we bezig om voldoende jonge mensen op te leiden om onze continuïteit te waarborgen.” Directeur Rijk Vinke vult aan: “We zijn altijd ver gekomen door goed samenwerken op een open, eerlijke en betrouwbare wijze en door duurzame relaties aan te gaan met onze opdrachtgevers. Hier gaan we in de toekomst uiteraard graag mee door!”

Op zaterdag 1 april organiseerde Schouls aansluitend een geslaagde open dag voor relaties, vrienden, familie en belangstellenden. Dankzij de vele bezoekers en gezellige sfeer was ook dat een groot succes!

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
Print