Grondwerker Koen

Grondwerker Koen de Veld (25) zorgt er Schouls B.V. voor dat alles netjes de grond in gaat. “Met de schep in hand verzorg ik het grondwerk bij rioolwerken, bestratingswerken, de bouw van bruggen, kademuren, en andere type projecten. Er is heel veel variatie in het werk, daarom heb ik ook voor Schouls gekozen. Ik werk er nu ruim 4 jaar, met veel plezier.”

Koen deed een bakkersopleiding maar wilde z’n brood in een andere sector verdienen. “Ik wilde het liefst in de waterbouw. Via SPG zijn we opzoek gegaan naar een leerbedrijf in de buurt, dat niet alleen waterbouw deed maar ook andere takken van sport. Schouls is van alle markten thuis. Hier kon ik met werken-leren het vak leren en m’n diploma halen. Het werk dat Schouls doet motiveert me enorm, het zijn mooie klussen. Toen ik hier stage liep heb ik bijvoorbeeld meegeholpen aan een klus waarbij we sloot onder een kanaal door lieten gaan. Bijzonder werk!”

Dat het Koen bij Schouls goed bevalt komt niet alleen door de werkzaamheden, maar vooral ook aan de collega’s. “De mentaliteit bij Schouls is dat je alles samen doet. Snap je iets niet? Dan gaan we samen rustig overleggen. Hebben we iets nodig? De voorman regelt het.”

Geboren Leidenaar Koen wil nog verder groeien binnen Schouls. Zo is hij bezig aan een opleiding voorman. “Ik krijg voldoende doorgroeimogelijkheden en zie mezelf hier nog jaren werken!”

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
Print