Brug en kademuur Tappersheul

Vervangen brug, kademuur en oeverbescherming Tappersheul te Oudewater

De brug bij Tappersheul over de Kerkwetering/Koddewetering was aan vervanging toe. Hetzelfde gold voor de kademuur aan de noordzijde van de brug en de oeverbescherming aan de zuidkant. Schouls heeft van de gemeente Oudewater de opdracht binnen weten te halen om de brug en de genoemde kademuur en oeverbescherming te vervangen.

Schouls heeft van januari 2021 tot en met juni 2021 aan het project gewerkt gereed. De werkzaamheden kende verschillende fasen. Per fase zijn er gepaste verkeersmaatregelen getroffen. Auto’s werden omgeleid, maar voor (brom)fietsers en voetgangers is een tijdelijke noodbrug aangelegd, zodat de hinder tot een minimum beperkt is gebleven.

Deel dit project:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Meer informatie?

06/07/2021

Eindfoto Tappersheul

Eindfoto’s Tappersheul

Op vrijdag 25 juni is de brug geopend voor al het verkeer en zijn wij klaar met de werkzaamheden.

31/03/2021

Tappersheul: Aanbrengen damwanden kademuur en brug

De afgelopen week zijn de damwanden ten behoeve van de brug aangebracht. Deze week worden de damwanden van de kademuur aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden kunnen alleen fietsers en voetgangers doorgang vinden langs het werk.

19/02/2021

Tappersheul: Plaatsen tijdelijke fiets- en voetgangersbrug

Plaatsen tijdelijke fiets- en voetgangersbrug

De afgelopen week is de tijdelijke fiets- en voetgangersbrug geplaatst. Door deze brug kunnen de fietsers en voetgangers te allen tijde het werk veilig passeren.

Nu de tijdelijke fiets- en voetgangersbrug is aangelegd, kunnen de werkzaamheden aan de kabels & leidingen plaats vinden alvorens wij de brug gaan slopen.

Misschien ook interessant

Andere projecten