Vervangen kademuur Havenkade

In wassenaar is Schouls bezig met het vervangen van de kademuur van de Havenkade.

Voor de zomervakantie is fase 2 voor het grootste deel afgerond en is een begin gemaakt aan de werkzaamheden van fase 3.

Deel dit project:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email

Meer informatie?

13/10/2023

Vernieuwing van de haven afgerond

Inmiddels zijn de kademuren en de aanlegsteigers van de haven in Wassenaar vernieuwd en is Schouls op de terugweg met het vervangen van de kademuur aan de overzijde van het kanaal. De kademuren met betonnen deksloven zijn voorzien van nieuwe bolders enĀ  aanlegringen. Als laatste deel van het project worden de kademuren aan de kant van de Hofcampweg vervangen. Dit zal nog ongeveer tot februari 2024 duren

19/07/2023

Projectupdate vervangen kademuur Havenkade

In de Gemeente Wassenaar is Schouls in het voorjaar gestart met het vervangen van de kademuur aan de Havenkade fase 2. Deze werkzaamheden zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Het eindresultaat is op de meeste plekken van deze fase al goed te zien. Na de zomervakantie starten we met het vervangen van de kademuur aan de overzijde van het kanaal fase 3. De planning is dat alle werkzaamheden dit jaar gereed zijn.

De werkzaamheden worden bijna volledig vanaf het water uitgevoerd om zodoende de overlast naar de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Omdat de werkzaamheden doorlopen in het vaarseizoen zijn er goede afspraken gemaakt met de eigenaren van de boten in de haven.

Misschien ook interessant

Andere projecten